Gold Stars Heracles voorjaar 2018 naar Engeland

juiste logo chesterfieldDoor het organiseren van het jaarlijkse internationale Walking Football evenement, de Almelo City Cup, hebben de gold stars inmiddels veel internationale contacten. Inmiddels zijn de senioren al 2 keer naar Brugge geweest voor een toernooi en zullen ze in juni 2018 naar het Belgische Genk gaan.

Echter daarvoor wordt al afgereisd naar Engeland. Dit keer niet voor een toernooi maar een 4 daags kennismaking- en promotie weekend naar de plek waar Walking Football is begonnen. Correspondentie met John Croot de bedenker van deze ook in Nederland steeds populairder wordende voetbal vorm heeft geleid tot een uitnodiging om naar Chesterfield te komen.

Trainer, 12 spelers en een bestuurslid van de supportersvereniging Hart voor Heracles stappen 23 maart op het vliegtuig. Mogelijk dat nog een vertegenwoordiger van de club Heracles bij het gezelschap zal aansluiten.

Een rondleiding in het stadion van Chesterfield, het bezoeken van de thuiswedstrijd en een partijtje walking football staan oa op het programma.
stadion chesterfield