René Duchatteau

nopicture Lid sinds:

Positie:
2014

Hele rechterflank


Even voorstellen:

aanhalingstekens openen Heel mijn jeugd heb ik gevoetbald. Ik liet mij nooit zo makkelijk aan de kant zetten met als resultaat dat ik vaak uit het veld werd gestuurd. Toen ik voor mijn gevoel vaker naast dan in het veld stond ben ik rond mijn 18e jaar maar gestopt met voetballen. Volleybal werd mijn nieuwe hobby.

Via een advertentie in de krant las ik dat Heracles begon met Walking Football. Als geboren en getogen Almeloër ligt mijn hart bij Heracles. De kans om nu zelf met de Oldstars bij mijn eigen cluppie te voetballen heb ik dan ook met beide handen aangegrepen. Het is mooi om op deze manier ook wat dichter bij de club betrokken te zijn.

Vanaf de start ben ik lid van de Gold Stars Heracles. Bij de 3e training liep ik een fikse blessure op. Een zweepslag gecombineerd met een afgescheurde achillespees heeft mij maanden aan de kant gehouden. Desondanks heb ik vrijwel geen enkele training gemist.

Het is een teamsport, je hebt een band met elkaar. Het is belangrijk dat je deel blijft uitmaken van het team ook al ben je niet in staat om zelf te trainen. Dat is het mooie van Gold Stars, je bent met elkaar en je bent er ook voor elkaar.
aanhalingstekens sluiten