Ben Hulshof

benhulshof Lid sinds:

Positie:
2014

verdediging/middenveld


Even voorstellen:

aanhalingstekens openen Vele jaren heb ik bij PH Almelo mogen voetballen. Weliswaar niet op hoog niveau maar met heel veel plezier. Daarna iedere zaterdagmorgen een uurtje ballen op het Maatveld met de echte liefhebbers, zowel jong als ouder, zomer en winter.

Dan komt de gelegenheid om met leeftijdsgenoten, 60+ ers, te mogen Walking Football-en bij de trots van Almelo Heracles. Wandelvoetbal? Een goede keuze geweest. Het is een heel mooi spel dat veel vraagt van de deelnemers qua conditie, balvaardigheid en spelinzicht. Maar passend bij de doelgroep.

Wij hebben een geweldig mooie groep, met een uiterst gespreide pluimage, waar het sociale aspect goed tot uiting komt. Persoonlijk vind ik het fijn om bestuurlijke en organisatorische inbreng te hebben en daar is alle gelegenheid voor.

Natuurlijk geniet ik ook van de toernooien waar wij aandeelnemen en natuurlijk heel bijzonder van het toptoernooi “Almelo City Cup” met deelnemers uit het buitenland.

Mede door het sociale programma en de goede begeleiding is er een hele hechte groep ontstaan waar ruimte is voor voetbal humor. De social media maken dit allemaal nog boeiender.

Hopelijk kan ik nog jaren meedoen in dit illustere gezelschap.
aanhalingstekens sluiten